• Tyhjä ostoskori
Yht. 0,00 €

Korjaamo

Yhteystiedot

  1. Kempeleentie 7 b 10, 90400 Oulu
  2. Nettiajanvaraus
  3. korjaamo@sparewheel.fi
  4. 040-521 3809

Hinnasto

PalveluHintaOsta rengas meiltä
Renkaanvaihto vanteelle (mopo/skootteri, ei sis. tasapainoitusta)Alk.
25,00 €
Alk.
15,00 €
Renkaanvaihto vanteelle (moottoripyörä, sis. tasapainoituksen)Alk.
45,00 €
Alk.
30,00 €
Renkaanvaihto alta-alle, eteen (mopo/skootteri ei sis. tasapainoitusta)Alk.
35,00 €
Alk.
25,00 €
Renkaanvaihto alta-alle, taakse (mopo/skootteri ei sis. tasapainoitusta)Alk.
45,00 €
Alk.
35,00 €
Renkaanvaihto alta-alle, eteen ja taakse (mopo/skootteri, ei sis.tasapainoitusta)Alk.
80,00 €
Alk.
60,00 €
Renkaanvaihto alta-alle, eteen (moottoripyörä, sis. tasapainoituksen)Alk.
55,00 €
Alk.
40,00 €
Renkaanvaihto alta-alle, taakse (moottoripyörä, sis. tasapainoituksen)Alk.
60,00 €
Alk.
45,00 €
Renkaanvaihto alta-alle, eteen ja taakse (moottoripyörä, sis. tasapainoituksen)Alk.
115,00 €
Alk.
85,00 €
Renkaanvaihto vanteelle (crossirengas, ei sis. tasapainoitusta)Alk.
45,00 €
Alk.
35,00 €
Renkaanvaihto vanteelle (piikkirengas, ei sis. tasapainoitusta)Alk.
55,00 €
Alk.
45,00 €
Huoltotyö, 1hAlk.
89,00 €
Huoltotyö, Ducati, 1hAlk.
99,00 €
Ajoneuvon kunto-/korjausarvion tekoAlk.
99,00 €

Rengastyöt

Teemme moottoripyörien, mopojen ja mönkijöiden rengastyöt jämerillä, ammattikäyttöön tarkoitetuilla välineillä. Myymämme rengasmerkit ja niiden "päivän hinnat" löydät nettikauppamme osiosta renkaat ja vanteet.

Kaikkiin rengastöihin voit varata vaihtoajan ajanvarauskalenteristamme, josta näet myös edulliset työhintamme.

Palvelemme alta-alle -rengaspalveluita tarvitsevia asiakkaita lisäksi myös ilman ajanvarausta. Siispä jos sinulla on akuutti rengasongelma, kannattaa ajaa suoraan myymäläämme ja kysyä renkaanvaihtoa jonotuksen kautta.

Myös irtovannetöitä otamme vastaan ympäri vuoden ilman ajanvarausta, jolloin pyrimme tekemään ne työjonosta riippuen valmiiksi kuluvan päivän aikana.

Lisätietoja kaikista rengaspalveluistamme voit kysyä korjaamon numerosta 040-5213809.

Merkkihuollot

Teemme määräaikaishuollot kaikkiin moottoripyöriin, mopoihin, skoottereihin, moottorikelkkoihin, mönkijöihin ja mopoautoihin merkistä ja mallista riippumatta

Käytämme korjaamossamme ainoastaan laadukkaita ja alkuperäiset standardit täyttäviä varaosia. Kaikilla asentamillamme osilla sekä tehdyillä töillä on takuu.

Henkilökunnallamme on vuosikymmenien kokemus alalta ja käytössämme on ammattikäyttöön tarkoitetut, ajan tasalla olevat testerit ja huoltotyökalut, joten minkään huolto- tai korjaustoimenpiteen ei pitäisi tuottaa ylitsepääsemättömiä ongelmia.

Monimerkkihuollon lisäksi olemme myös virallisien maahantuojien valtuuttama huolto (Ducati, Beta, Kymco sekä Piaggio Group [Aprilia, Derbi, Gilera, Moto Guzzi, Piaggio ja Vespa]).

Takuukorjaukset

Kauttamme voit teetättää uusien ajoneuvojen takuuajan korjauksia (Ducati, Beta sekä Kymco). Ajoneuvosi takuuehdot ja -ajat löydät käyttöohjekirjasta tai huoltovihkosta

Huom! Kun tuot ajoneuvosi takuukorjaukseen, muista AINA ottaa huoltovihko mukaan!

Iskunvaimenninhuollot

Korjaamollamme onnistuu etu- sekä takaiskunvaimentimien huolto mopoihin, skoottereihin, moottoripyöriin, -kelkkoihin sekä mönkijöihin. Voit ottaa iskunvaimentimet itse irti ja tuoda ne meille sellaisenaan, tai vaihtoehtoisesti me teemme huollon lisäksi myös irroitus- ja asennustyön puolestasi.

Kaasuiskunvaimentimen huolto onnistuu Fox, KYB, RydeFX, Showa, Walker, Wilbers, WP ja Öhlins -vaimentimiin. Perushuolto sisältää vaimentimen puhdistuksen, komponenttien kunnon tarkistuksen, öljyn sekä kaasun.

Lisähinnasta teemme myös kuljettajakohtaiset säädöt, kysy lisää!

Vanteiden pinnaukset ja rihtaukset

Ammattitaitoinen henkilökuntamme taitaa myös vanteiden pinnauksen ja rihtauksen. Täydellinen, uusi vanne napoineen saattaa olla useiden satojen eurojen arvoinen kokonaisuus. Tällöin kannattaa selvittää saako vannetta vielä korjattua, esimerkiksi vaihtamalla pelkkä vannekehä tai vaikkapa vain muutama pinna.

Arviointipalvelut

Oletko ostanut käytetyn ajoneuvon ja haluat tietää missä kunnossa laite todellisuudessa on? Me teemme laajan kuntotarkastuksen ajokillesi ja annamme puolueettoman arvion sen todellisesta tilasta. Halutessasi saat meiltä myös hinta-arvion mahdollisista korjauskustannuksista.

Mikäli olet vasta ostamassa käytettyä ajoneuvoa, voitte sopia myyjän kanssa kuntoarvion tekemistä aivan kuten asuntokauppoja tehtäessä. Tällöin molemmat osapuolet saavat käsityksen myytävän kohteen todellisesta tilasta ja kaupanteko helpottuu.