• Tyhjä ostoskori
Kassalle Yht. 0,00 €
  1. Moottoripyörien osat
  2. Voimansiirto
  3. Scottoiler -ketjunvoitelijat
1-04-01-35 / SO-9050

Scottoiler -ketjunvoitelija, eSystem + Scorpion Dual Injector (0-30C)

299,90 €
Ilmainen toimitusPerillä 2-3 päivässäOulun myymälässä 2 kpl
Scottoiler eSystem ja Scorpion Dual Injector nyt samassa tuotepaketissa!

Uudessa Scottoiler eSystem -järjestelmässä on lukematon määrä uusia ominaisuuksia: monitoiminäyttö näyttää lämpötilan, öljynsyöttönopeuden, öljynmäärän sekä kiihtyvyysanturin mittaaman kiihtyvyyden G-arvoina. eSystem lisää tehoa takarenkaalla jopa 10 hevosvoimaa huonosti voidelluihin ketjuihin verrattuna ja G-mittarin ansiosta jokainen voi sen testata milloin tahansa.

Uuden tilavuudeltaan isomman öljysäiliön ansiosta voit ajaa eSystem:llä keskimäärin kuusi tuntia pidempään verrattuna vanhaan alipainetoimiseen vSystemiin. Öljysäiliön tilavuus on 60 ml ja sillä ajaa keskimäärin 1000-2000km.

Järjestelmän asennus on helppo ja suoraviivainen. Yksinkertaisesti asenna säiliö haluttuun paikkaan, kytke sähköjohdot akkuun kiinni ja asenna ohjainpaneeli. Lopuksi vedä öljyletku takahammasrattaan luokse - se on siinä.

Scorpion Dual Injector on kehitetty parantamaan öljyn annostelun tarkkuutta ketjuille. Se yksinkertaisesti jakaa öljyannoksen kahteen injektoriin ja ohjaa sen hammasrattaan molemmille puolille. Tämän ansiosta öljy menee juuri sinne minne sen kuuluukin mennä ja ketjut tulee voideltua tasaisemmin, öljyä kuluu vähemmän ja ketjujen käyttöikä lisääntyy normaaliin injektoriin verrattuna

Maahantuojan suositushinta 359,90e
Onko tuote halvempi muualla? Kerro siitä meille!Tuotekoodi1-04-01-35 / SO-9050ValmistajaScottoiler

Suosittuja vaihtoehtoja