• Tyhjä ostoskori
Yht. 0,00 €

Rengashaku

Tähdellä (*) merkityt tiedot ovat pakollisia.

Toimituskulut alk 4,90 € Ilmainen toimitus yli 115 € ostoksille 14 päivän palautusoikeus

Sparewheel.fi: Moottoripyörä-, mopo-, skootteri-, moottorikelkka- ja mönkijäharrastajien verkkokauppa jo vuodesta 2002!

Verkkokaupasta saat ajovarusteet, varaosat, viritysosat, tuningosat, renkaat ja vanteet (myös nastarenkaat) ja tarvikkeet menopeliin kuin menopeliin. Oulun myymälässä on laaja valikoima tuotteita nähtävillä.

Varaosahaku

Selaa suosituimpia tuotteitamme alla olevasta linkistä. Huomaa, että kauttamme saat myös paljon sellaista mitä emme ole ehtineet vielä laittaa esille. Ota tarvittaessa yhteyttä myyntiimme niin selvitetään onko haluamaasi tuotetta saatavilla kauttamme.

Etsi varaosia

Rengashaku

Etsi ajoneuvoosi uusi rengas helpon hakutoiminnon avulla. Tarkista nykyinen rengaskoko joko suoraan ajoneuvosta tai rekisteriotteesta ja syötä se hakuun.

Etsi renkaita

Sparewheel.fi

Moottoripyörä-, mopo-, skootteri-, moottorikelkka- ja mönkijäharrastajien verkkokauppa jo vuodesta 2002! Verkkokaupasta saat ajovarusteet, varaosat, viritysosat, tuningosat, renkaat (myös nastarenkaat) ja tarvikkeet menopeliin kuin menopeliin. Oulun myymälässä on laaja valikoima tuotteita nähtävillä.

Tarjoukset

  • NoEnd -kiinnikesarja, pulttimalli, 22mm, alumiini

    Kiinnikesarja 22 mm ohjaustangon kiinnitykseen. Yleismalli, alumiinia. Kiinnitetään pultilla ohjauskolmioon. Tarpeelliset esim. silloin kun korvataan kaksiosainen ohjaustanko (Honda Monkey, Jincheng Q7, Skyteam Monkey jne.)
    45,90 €29,90 €
  • Sivuseisontatuki, Malaguti DVD

    Merkkikohtainen sivujalka. Tarpeellinen lisävaruste silloin kun skootterin ainainen nostaminen keskituelle alkaa rasittamaan. Sopii Malaguti DVD.
    35,90 €19,90 €
  • Sivuseisontatuki, Aprilia Scabareo 4T (Piaggio)

    Merkkikohtainen sivujalka. Tarpeellinen lisävaruste silloin kun skootterin ainainen nostaminen keskituelle alkaa rasittamaan. Sopii Aprilia Scabareo 4T (Piaggio).
    40,90 €22,90 €
  • Sivuseisontatuki, Aprilia Scabareo 2T (Piaggio)

    Merkkikohtainen sivujalka. Tarpeellinen lisävaruste silloin kun skootterin ainainen nostaminen keskituelle alkaa rasittamaan. Sopii Aprilia Scabareo 2T (Piaggio).
    34,90 €19,90 €
  • Sivuseisontatuki, Piaggio Vespa Sprint, kromi

    Merkkikohtainen sivujalka. Tarpeellinen lisävaruste silloin kun skootterin ainainen nostaminen keskituelle alkaa rasittamaan. Sopii Piaggio Vespa Sprint 13-.
    44,90 €24,90 €
  • Sivuseisontatuki, Piaggio Primavera, kromi

    Merkkikohtainen sivujalka. Tarpeellinen lisävaruste silloin kun skootterin ainainen nostaminen keskituelle alkaa rasittamaan. Sopii Piaggio Primavera 2T 13-.
    38,90 €22,90 €
  • Sivuseisontatuki, Gilera Runner, kromi

    Merkkikohtainen sivujalka. Tarpeellinen lisävaruste silloin kun skootterin ainainen nostaminen keskituelle alkaa rasittamaan. Huom! Kuvasta poiketen tuotteen väri on kromi! Sopii Gilera Runner.
    20,90 €12,90 €
  • Sivuseisontatuki, Piaggio NRG MC3, kromi

    Merkkikohtainen sivujalka. Tarpeellinen lisävaruste silloin kun skootterin ainainen nostaminen keskituelle alkaa rasittamaan. Sopii Gilera Runner ja Runner Purejet sekä Piaggio Fly 2T, Fly 4T,
    46,90 €34,90 €
  • IGM -sivuseisontatuki, Honda X8R

    Merkkikohtainen sivujalka, IGM. Tarpeellinen lisävaruste silloin kun skootterin ainainen nostaminen keskituelle alkaa rasittamaan. Sopii Honda X8R-S sekä X8R-X.
    43,90 €19,90 €
  • Sivuseisontatuki, Peugeot Ludix 14-tuum.

    Merkkikohtainen sivujalka. Tarpeellinen lisävaruste silloin kun skootterin ainainen nostaminen keskituelle alkaa rasittamaan. Sopii Peugeot Ludix 14-tuuman vanteella.
    28,90 €19,90 €

Uutuuksia