• Tyhjä ostoskori
Kassalle Yht. 0,00 €

Merkkiedustukset

Olemme virallinen Beta-, Ducati- ja Husqvarna -moottoripyörien sekä mopojen jälleenmyyjä ja huoltoliike. Kauttamme saat myös Kymco -mönkijät ja -skootterit. Tutustu valmistajien ajoneuvovalikoimaan klikkaamalla logoa.

Myymme, ostamme ja huollamme kaiken merkkisiä ajoneuvoja. Myytävät ajoneuvot löydät alla olevasta listasta.

Eikö haluamaasi ajoneuvoa löytynyt listauksesta, mutta se löytyy tehtaan valikoimista? Kysy tarjous ja toimitusaika myynnistämme.

 • Husqvarna Svartpilen

  Husqvarna Svartpilen

  Huippu-uutuus 125cc luokkaan! Valmistettu käyttäen vain korkealaatuisimpia komponentteja. Lisätiedot valmistajan nettisivuilta: https://www.husqvarna-motorcycles.com/en-fi/models/svartpilen/svartpilen-125-2021.html Meiltä saat myös ajovarusteet kaikenlaiseen päristelyyn: https://sparewheel.fi/index.php/cPath/1 Rahoitus joko Santanderin tai Handelsbanken Aktiivirahan avulla. Kysy tarjous!
  5465 €
 • Husqvarna Svartpilen 401

  Husqvarna Svartpilen 401

  Räyhäkkä kahvilapäristin jokapäiväiseen ajeluun. Valmistettu käyttäen vain korkealaatuisimpia komponentteja. Lisätiedot valmistajan nettisivuilta: https://www.husqvarna-motorcycles.com/en-fi/models/svartpilen/svartpilen-401-2021.html Meiltä saat myös ajovarusteet kaikenlaiseen päristelyyn: https://sparewheel.fi/index.php/cPath/1 Rahoitus joko Santanderin tai Handelsbanken Aktiivirahan avulla. Kysy tarjous!
  7189 €
 • Husqvarna Vitpilen 401

  Husqvarna Vitpilen 401

  Räyhäkkä kahvilapäristin jokapäiväiseen ajeluun. Valmistettu käyttäen vain korkealaatuisimpia komponentteja. Lisätiedot valmistajan nettisivuilta: https://www.husqvarna-motorcycles.com/en-fi/models/vitpilen/vitpilen-401-2021.html Meiltä saat myös ajovarusteet kaikenlaiseen päristelyyn: https://sparewheel.fi/index.php/cPath/1 Rahoitus joko Santanderin tai Handelsbanken Aktiivirahan avulla. Kysy tarjous!
  7189 €
 • Husqvarna TE 300

  Husqvarna TE 300

  Vauhdikas menopeli vaativalle endurokuskille. Valmistettu käyttäen vain korkealaatuisimpia komponentteja. Lisätiedot valmistajan nettisivuilta: https://www.husqvarna-motorcycles.com/en-fi/models/enduro/2-stroke/te-300i-2021.html Huom! Mikäli ajoneuvon haluaa rekisteröidä tieliikenteeseen, lisätään kauppahintaan autovero. Kysy tarkka veron määrä myynnistämme. Meiltä saat myös ajovarusteet kaikenlaiseen päristelyyn: https://sparewheel.fi/index.php/cPath/1 Rahoitus joko Santanderin tai Handelsbanken Aktiivirahan avulla. Kysy tarjous!
  10590 €
 • Husqvarna FE 350

  Husqvarna FE 350

  Nelarivoimaa kokeneelle endurokuskille. Valmistettu käyttäen vain korkealaatuisimpia komponentteja. Lisätiedot valmistajan nettisivuilta: https://www.husqvarna-motorcycles.com/en-fi/models/enduro/4-stroke/fe-350-2021-.html Huom! Mikäli ajoneuvon haluaa rekisteröidä tieliikenteeseen, lisätään kauppahintaan autovero. Kysy tarkka veron määrä myynnistämme. Meiltä saat myös ajovarusteet kaikenlaiseen päristelyyn: https://sparewheel.fi/index.php/cPath/1 Rahoitus joko Santanderin tai Handelsbanken Aktiivirahan avulla. Kysy tarjous!
  11390 €
 • Husqvarna 701 Enduro

  Husqvarna 701 Enduro

  Vauhdikas supermoto jokapäiväiseen ja monipuoliseen liikkumiseen. Valmistettu käyttäen vain korkealaatuisimpia komponentteja. Pyörän mukana toimitetaan myös matkustajan käsikahvat sekä jalkatapit ja ne voi halutessaan asentaa paikoilleen. Lisätiedot valmistajan nettisivuilta: https://www.husqvarna-motorcycles.com/en-fi/models/enduro/dual-sport/701-enduro-2021.html Meiltä saat myös ajovarusteet kaikenlaiseen päristelyyn: https://sparewheel.fi/index.php/cPath/1 Rahoitus joko Santanderin tai Handelsbanken Aktiivirahan avulla. Kysy tarjous!
  14115 €
 • Husqvarna 701 Enduro

  Husqvarna 701 Enduro

  Vauhdikas enduro jokapäiväiseen ja monipuoliseen liikkumiseen. Valmistettu käyttäen vain korkealaatuisimpia komponentteja. Pyörän mukana toimitetaan myös matkustajan käsikahvat sekä jalkatapit ja ne voi halutessaan asentaa paikoilleen. Tätä pyörä mahdollista saada myös madallettuna (-40mm)! Kysy tarjous! Lisätiedot valmistajan nettisivuilta: https://www.husqvarna-motorcycles.com/en-fi/models/enduro/dual-sport/701-enduro-2021.html Meiltä saat myös ajovarusteet kaikenlaiseen päristelyyn: https://sparewheel.fi/index.php/cPath/1 Rahoitus joko Santanderin tai Handelsbanken Aktiivirahan avulla. Kysy tarjous!
  14115 €
 • Husqvarna 701 Supermoto

  Husqvarna 701 Supermoto

  Vauhdikas supermoto jokapäiväiseen ja monipuoliseen liikkumiseen. Valmistettu käyttäen vain korkealaatuisimpia komponentteja. Pyörän mukana toimitetaan myös matkustajan käsikahvat sekä jalkatapit ja ne voi halutessaan asentaa paikoilleen. Tätä pyörä mahdollista saada myös madallettuna (-40mm)! Kysy tarjous! Lisätiedot valmistajan nettisivuilta: https://www.husqvarna-motorcycles.com/en-fi/models/supermoto/701-supermoto-2021.html Meiltä saat myös ajovarusteet kaikenlaiseen päristelyyn: https://sparewheel.fi/index.php/cPath/1 Rahoitus joko Santanderin tai Handelsbanken Aktiivirahan avulla. Kysy tarjous!
  14240 €